Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 04. 2014. 08:50   >>  08:50 4

MA U MOSKVI

Sele se da bi izbjegli skandal

Nacionalni avioprevoznik Montenegroerlajnz do 1. maja napustiće prostorije koje u Moskvi dijeli sa Atlas bankom, da bi izbjegli nasilno iseljenje i skandal.

 

Iz kompanije su istakli kako su do 1. maja platili zakup i o tome su obavijestili Atlas banku. U saopštenju dostavljenom Vikend novinama navodi se da su pomenute prostorije za petogodišnji boravak Atlas banke i Montenegroerlajnza dobijene zajednčki od strane Glavne uprave diplomatskog korpusa pri Ministarstvu inostranih poslova Rusije.

“U startu se znalo da će u tim prostorijama boraviti Atlas banka i Montenegroerlajnz. To je bilo nastojanje Atlas banke zbog sopstvenih interesa. I do tada, na drugoj adresi, MA i Atlas banka bili su zajedno, posljednje tri godine”, ističu u MA.

Motiv što je Duško Kneževićv vlasnik Atlas banke, zatražio da se MA seli iz postojećih prostorija u Moskvi navodno je odluka nacionalne avio kompanije da u avionima umjesto njegove vode “Akva monta” počne da se služi voda drugog proizvođaca. 

Da li je istina da je Atlas banka odlučila da prekine saradnju u Moskvi zbog nedobijanja tendera za nabavku vode, u MA kažu da im je nepoznato, ali da je tačno da je poslije tog tendera “jako porastao pritisak na MA za napuštanje zajedničkih prostorija”.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније