Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

09. 11. 2023. 15:32 >> 16:48

SASTANAK SA RAONIĆEM

Gerasimenko zahvalio RTCG-u za izvještavanje o Ukrajini

Ambasador Ukrajine Oleh Gerasimenko sastao se danas sa generalnim direktorom Radio i Televizije Crne Gore Borisom Raonićem i zahvalio se za dosadašnje izvještavanje Javnog servisa o agresiji Rusije na Ukrajinu.

Na sastanku je bilo riječi o modalitetima saradnje koji podrazumijavaju ustupanje termina za gostovanje ambasadora u terminima od obostranog interesa, povezivanje sa Javnim servisom Ukrajine vezano za razmjenu dokumentarnog programa, posebno brojnih priča o stradanju civila u Ukrajini.

Ambasador i direktor RTCG razmotrili su i ideju o definisanju termina za emitovanje brojnih sadržaja iz Ukrajine koji bi bio nazvan "Mjesec ukrajinskog filma".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније