Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 03. 2013. 09:05   >>  12:54 9

POBJEDA

Djelovi stenograma sastanka opozicije

List Pobjeda objavio je danas, i najavio da će to nastaviti nakon lokalnih izbora u Nikšiću, djelove stenograma raznih sastanaka vođstava opozicionih partija.

Sastanke karakteriše, kako se navodi, žustra polemika lokalnih funkcionera sa čelnicima partijskog rukovodstva, svađe, psovke i žestoke rasprave.

Razgovara se o podjeli funkcija, zapošljavanju stranačkih kadrova, dovođenju kadrova sa strane, odnosu opštinskog odbora prema centrali partije.

"Djelovi transkripta pokazuju da se upravo u opozicionim partijama činilo ono što te stranke spočitavaju vladajućim političkim partijama", navodi podgorički dnevnik.

Danas su objavljeni djelovi transkripta sa sastanka opštinskog odbora Srpske narodne stranke Herceg Novi sa partijskim funkcionerima Milutinom Đukanovićem i Zoranom Nikolićem. Prvi je održan 30. aprila, a drigi 3. maja 2008. godine, neposredno nakon lokalnih izbora.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније