Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 04. 2014. 07:33 >> 08:48
1

BRANISLAV ĐURANOVIĆ

Danilovgrad, grad u koji se dolazi

Danilovgrad bilježi najveći priraštaj stanovništva u Crnoj Gori od 12, 6 odsto, a i pored toga imamo stopu nezaposlenosti ispod državnog prosjeka, kazao je za Pobjedu predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović.

Đuranović ističe da je najvažniji podatak da je u Opštini Danilovgrad registrovano više od 570 firmi, 5.360 zaposlenih i da je procenat nezaposlenosti daleko ispod državnog prosjeka.

Prema njegovim riječima dobru komunikaciju lokalna uprava ima sa ljudima koji ulažu svoj kapital.

„Stvorili smo dobar ambijent za bisznis. Prostornim planom smo definisali gdje može da se radi, gdje su industrijska i biznis zona, cijene komunalija su nam najniže u državi, a što se tiče opštinske administracije tiče važi deviza-biznis nema pravo da čeka. Ovdje se svi papiri izdaju za 24 sata“, rekao je Đuranović između ostalog.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније