Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 04. 2014. 19:31   >>  19:40 1

PETNJICA

Sjutra predavanje za stočare

Služba za selekciju stoke organizovaće sjutra radionicu za poljoprivredne proizvođače iz Velike i Gornje Rženice, na teme Objekti u stočarstvu i Uslovi držanja stoke, najavljeno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Predavanje, koje bi trebalo da pomogne proizvođačima da zadovolje zahtjeve dobrobiti životinja i obezbijede njihovu maksimalnu produktivnost, biće održano u prostorijama škole u Velici u deset sati.

''Za poljoprivredne proizvođače iz Savin Bora, Bora, Kruščica i Dašče rijeke, u opštini Petnjica, biće organizovana edukacija na teme Muža krava i higijena muže i Postupci sa mlijekom poslije muže'', navedeno je u saopštenju.

Planirano je da ta radionica bude održana 16. aprila, u 11 sati 30 minuta, u prostorijama škole u Savin Boru.

Iz Ministarstva su kazali da su odabrane teme dio kampanje za poboljšanje kvaliteta mlijeka na gazdinstvima, što proizvođačima omogućava i dobijanje većih subvencija i postizanje veće konkurentnosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније