Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

13. 10. 2023. 08:36 >> 08:57

TRADICIONALNO

"Najbolje iz Crne Gore" svakog vikenda u oktobru

Tradicionalni, jubilarni, deseti sajam "Najbolje iz Crne Gore", koji će ove godine podržati Ministarstvo poljoprivrede, ruralnog razvoja I vodoprivrede, održaće se tokom tri uzastopna vikenda u oktobru, u Big Fashion Šoping Molu, navode organizatori.

“Tokom ovih datuma, (13/14, 20/21 i 27/28) posjetioci shoping mola će moći besplatno da degustiraju i kupe vrhunske, domaće, tradicionalne proizvode iz svih krajeva Crne Gore. Na štandovima će se naći: med i pčelinji proizvodi, pršut, različite vrste sireva, masline i maslinovo ulje, domaći sokovi, ljekovito bilje, voće i povrće, vino, organski proizvodi…”, navodi se u saopštenju.

Sajam "Najbolje iz Crne Gore" predstavlja idealnu priliku za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju izazove sa kojima se suočavaju u proizvodnji i distribuciji, posebno u kontekstu aktuelne inflacije.

“Ovaj događaj takođe omogućava izlagačima da uvjere posjetioce u kvalitet i originalnost svojih proizvoda. Pozivamo sve zainteresovane proizvođače hrane da nam se pridruže i prijave za učešće na broj 069/066-270. Još uvijek postoji slobodnih mjesta za izlaganje. Cilj ovogodišnjeg sajma je dodatno podići svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda”, navodi se u saopštenju.

Kako kažu, imaju želju da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi.

“Sajam "Najbolje iz Crne Gore" pruža jedinstvenu priliku da se zainteresovana javnost uvjeri u raznovrsnost i kvalitet crnogorske proizvodnje, a o tome svjedoči interesovanje od preko 20 hiljada posjetilaca", zaključeno je u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније