Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 04. 2014. 12:32 >> 14:47

26. I 27. APRIL

Učestvujte u "Dječjem proljećnom vikendu"

Još traje prijavljivanje za učešće na petom „Dječjem Proljećnom Vikendu“, koji će se održati 26. i 27. aprila u šoping molu Delta Siti u Podgorici, pod sloganom „Prva ljubav“.

 

Organizatori su poseban poziv uputili vrtićima i školama da se prijave za učešće u manifestaciji koja je prošle godine privukla preko 33.5 hiljada posjetilaca.

„Prošlogodišnji ”Dječji proljećni vikend” ostvario je veliki uspjeh okupivši oko 1.500 učesnika iz 50-ak organizacija i institucija koje rade sa djecom. Sa 33.5 hiljada posjatilaca, ova manifestacija predstavlja jedan od najposjećenih događaja u Delta Sitiju u 2013-oj. Ove godine želimo da oborimo rekorde i po broju učesnika i po broju posjetilaca, zato pozivamo sve organizacije i institucije koje rade sa djecom da se prijave za učešće“, navodi se u saopštenju organizatora.

 

Kako su saopštili, posjetioce pored besplatnog ulaza, očekuju i nagradne igre kojima se mališani najviše raduju.

Na prošlogodišnjem ”Dječjem Proljećnom Vikendu” učestvovala su i djeca iz Dječijeg doma ”Mladost” iz Bijele, a posebno mjesto su imali mališani iz Resursnog centra za rehabilitaciju djece oštećena sluha i govora iz Kotora, kao i iz centra ”1. jun” iz Podgorice. Pored njih, talenat je pokazao veliki broj plesnih klubova, glumačkih sekcija škola, malih pjevača, plesača, glumaca. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније