Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 04. 2014. 18:43 >> 19:08
2

GLAVNI GRAD

Radončić nije prijavio promjenu prebivališta

U Biračkom spisku Glavnog grada Podgorice upisan je Fahrudin Radončić, rođen u Beranama, sa adresom prebivališta – Moskovska ulica br. 30, saopšteno je iz podgoričkog Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

"Ovo lice je upisano u Birački spisak u eletronskoj formi 1990. i nikada nije prijavljivalo promjenu prebivališta. Uvidom u Centralni registar stanovništva, koji vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova, a kome Sekretarijat ima pristup, vidi se da je ovo lice aktivno, u smislu da se nikada nije odjavilo iz Crne Gore, te u tom smislu nemamo zakonskog osnova za brisanje iz biračkog spiska", navodi se u saopštenju.

U Glavnom gradu kažu da nemaju informaciju da li je lice upisano u Birački spisak pod imenom Fahrudin Radončić, doskorašnji ministar sigurnosti BiH ili neko drugi.

"Napominjemo da je objavljivanje ličnih podataka iz CRS-a u suprotnosti sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti", podsjećaju u Sekreterijatu Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније