Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 03. 2014. 17:30 >> 18:18
3

KAO I ĐUKANOVIĆ

Konjević: Nijesam zadovoljan radom policije

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević kazao je da ni on nije zadovoljan radom policije.

Konjević je to saopštio komentarišući  jučerašnju izjavu premijera Mila Đukanovića, koji je u Skupštini poručio da nije zadovoljan radom policije.

"Nijesam ni ja zadovoljan radom policije, kao što vjerovatno građani nijesu zadovoljni ni sa radom Vlade ni sa radom ministra unutrašnjih poslova, jer uvjek može da se radi bolje. Kako ćete biti zadovoljni radom ministra ekonomije ili finansija ako imate velike probleme u tom segmentu. Ja sam izjavu premijera shvatio kao motiv da državni organi rješavajući takve slučajeve vraćaju povjerenje javnosti u njihov rad", poručio je Konjević

Konjević  je posebno  istakao da je napredak policije u rasvjetljavanju slučajeva napada na novinare prepoznatljiv.

Konjević međutim zadovoljan  što je policija  rasvijetlila napad  na novinarku  Dana Lidiju  Nikčević, ali se kako kaže nada da će vrlo brzo otkriti i ko je bacio bombu na stan načelnika Barske policije Miloša Radulovića.

"Očekujem zbog napretka u istrazi da će to u prikladnom vremenskom intervalu da bude i u slučaju napada na načelnika Centra bezbjednosti u Baru. Naravno ostaje nekoliko stvari kojima je policija posvećena, a to je, između ostalog,  rasvjetljavanje napada na novinara Tufika Softića", kazao je Konjević, prenosi Antena M.

Konjević kaže da vjeruje da će policija u saradnji sa tužilaštvom utvrditi da li su tačne optužbe na račun policijskih službenika da su na sumnjiv način djelovali u rješavanju napada na šefa barske policije.

"Ja vjerujem da će možda čak i danas nadležni tužilac to sve detaljno da ispita.  Ne možemo dovoditi javnost u sljedeću vrstu dileme- da neko može da se obrati javnosti putem medija da to što saopšti nije tačno i da za to ne odgovara. Kao sa druge strane ako to što je  rekao u javnosti jeste tačno onda mora da odgovara onaj koga je optužio. Na ovakav način dovodi se u  sumnju rad nadležnih državnih organa", zaključio je Konjević.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније