Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 03. 2014. 23:18 >> 23:18

HUMANITARNA AKCIJA

Pomozite samohranoj majci petoro djece

Humanitarna fondacija "Darinka" pozvala je građane da pomognu samohranoj majci petoro djece Slađani Konatar (31), iz sela Sretna kod Spuža.

 

Slađana Konatar živi od socijane pomoć od 176 eura i to joj je jedini izvor prihoda. Njen suprug je iznenada preminuo prošle godine.

"Slađana i djeca Jelena (13), Jovana (11), Marko (8), Matija (5) i Maša (3) žive u kući od 40 kvadrata, koja je puna vlage i svi spavaju u jednoj sobi. Jelena, Jovana i Marko idu u školu, odlični su đaci", poručuju iz fondacija "Darinka".

Prioritetne donacije su garderoba za djecu, hrana i građevinki materijal.

"Ukoliko neko želi novčano da pomogne, može uplatiti novac na žiro račun Slađane Konatar sa naznakom "Pomoć za Slađanu Konatar. Broj računa je CKB 510130898128501685" poručuju iz ove humatirane organizacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније