Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

22. 03. 2014. 08:18 >> 08:20

AKCIJA "OZONA"

Uređuju prostor oko Krupca

Ekološki pokret "Ozon", Elektroprivreda Crne Gore i Lejk fest obilježiće danas Svjetski dan voda, javnom akcijom sređivanja prostora oko Krupačkog jezera, na kom će se i ove godine organizovati taj renomirani muzički festival.

 


Direktor Ozona Aleksandar Perović kazao je da im je cilj da podstaknu građane na akciju i privrženost jednoj kvalitetnoj ideji koja je bazirana na pravilnoj valorizaciji vodnih resursa.

„I koja je dokazala da Nikšić ima potencijala za turizam, pa čak i u jeku ljetnje sezone, što je posebna zasluga pokretača i inicijatora Lejk festa, koji su imali i viziju i volju da rječi pretvore u djelo“, rekao je Perović.

Prema njegovim riječima, s obzirom na to da se ove godine Svjetski dan voda obilježava pod motom 'Voda i Energija', organizatori akcije žele da potenciraju pozitivnu energiju koja se stvara na akcijama u prirodi, čiji je cilj unaprjeđenje kvaliteta životne sredine.

„Ali i na muzičkim festivalima koji se organizuju na otvorenom i na kojima se sluša kvalitetna muzika, kao što je to slučaj sa Lejk festom“, dodao je Pertović.

On je kazao da su na akciji dobrodošli svi koji žele provesti dan u druženju u prirodi i iskoristiti mogućnost da u direktnom razgovoru sa predstavnicima Ozona ukažu na sve probleme koji se tiču vodnih resursa.

Akcija počinje u 11 sati, a zborno mjesto je na potezu gdje se tokom Lejk festa nalazi kamp.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније