Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 03. 2014. 08:39 >> 09:59
2

GRADSKA TELEVIZIJA

U trci Prva, MBC i 777

Televizije 777, Prva i MBC dostavile su Agenciji za izgradnju i razvoj Podgorice ponude za zajedničko ulaganje za stavljanje u funkciju poslovnog prostora u južnoj tribini Gradskog stadiona, u formi javno-privatnog partnerstva, za pokretanje gradske televizije koja će emitovati i radio program, piše Pobjeda.

 

Kako je ranije najavljeno, odluka o izboru najpovoljnije ponude biće donijeta u roku od 30 dana od dana otvaranja ponuda, odnosno 10. marta.

Podsjećamo, Glavni grad učestvuje sa poslovnim prostorom od 565 kvadrata, od čega je 300 na trećem spratu i 265 na mansardi južne tribine Gradskog stadiona, i opremom koja se nalazi u objektu, dok učešće partnera predstavlja uređenje i opremanje prostora radi proizvodnje i emitovanja programa pet godina. 

Nakon isteka perioda korišćenja, prostor se predaje Agenciji u stanju u kojem je bio prije ulaska privatnog partnera.

Privatni partner će biti dužan da, u okviru programa koji će se proizvoditi i emitovati, obezbijedi direktne TV i radio prenose sjednica Skupštine Glavnog grada, kao i da obezbijedi minimalno po 15 minuta televizijskog i radio programa između 16 i 19 sati, svakog radnog dana, radi prezentacije aktivnosti i događaja od interesa za glavni grad i preduzeća i ustanova čiji je osnivač glavni grad.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније