Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 02. 2014. 22:06 >> 22:18
7

SAMO POKUŠAJI

Konjević: U MUP-u nema klanova

U Ministarstvu unutrašnjih poslova ne postoje klanovi, kazao je prvi čovjek tog resora Raško Konjević i dodao da postoje oni koji pokušavaju da utiču na jedan dio pripadnika MUP-a.

"Da li neko sa strane misli da može da utiče na jedan dio pripadnika MUP-a i da li to pokušava, vjerujem da da", precizirao je Konjevć gostujući u emisiji "U centar" Televizije Crne Gore.

On kaže i da su posljednji napadi na medije i njihovu imovinu bili "posipanje soli na nedovoljno zaraslu ranu".

"Mi prvo treba da identifilikujemo izvršioce, a paralelno sa tim da vidimo ko je bio nalogodavac napada", kazao je Konjević.

Ministar je saopštio i da se osjeća bezbjedno u Crnoj Gori, ali kako je dodao dijeli bojazan dijela građana.

"Naša je ustavna obaveza da se svaki građanin osjeća sigurno, ako imamo događaje koji tu vrstu povjerenja mogu da poljuljaju, a nažalost dešavanje u KCCG je jedno od takvih dešavanja, onda ćemo morati da utvrđujemo odgovornost i to u vrlo kratkom roku", poručio je Konjević.  

On ističe i da postupanje policije u tom slučaju nije bilo najefikasnije. Ministar unutrašnjih poslova se  zbog toga izvinio osoblju KCCG.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније