Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М.

24. 04. 2023. 15:06 >> 15:06

ADžIĆ I TERZIĆ

Uručena rješenja polaznicima XII generacije Policijske akademije

Polaznicima XII generacije Policijske akademije danas su na svečanosti koju je upriličilo Ministarstvo unutrašnjih poslova uručena rješenja o zasnivanju radnog odnosa u MUP-u. Budućim službenicima obratili su se ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić.

Adžić je kazao da mu je veliko zadovoljstvo što će dio policijskog kolektiva sada biti mladi, obučeni kadrovi.

"Vaše zaposlenje je dodatan prilog reformama koje u proteklih godinu dana sprovodimo u bezbjednosnom sektoru. Upravo je vaša generacija pokazala izvanredne rezultate, kako tokom školovanja, tako i na pripravničkom stažu, i siguran sam da ćete i tokom budućeg rada opravdati naša očekivanja“, poručio je Adžić. 

Naglasio je da od policijskih službenika očekuje da obavljajući radne zadatke poštujete Ustav i zakone.

Adžić je najavio da će menadžment MUP-a u narednom periodu uložiti dodatne napore kako bi se trend poboljšanja uslova rada i života policijskih službenika nastavio. Tvrdi da MUP sada pruža mnogo povljniji ambijent za rad ne samo zbog uvećanih zarada već i zbog depolitizovanog i profesionalnog policijskog aparata.

V.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić je čestitao svršenim polaznicima XII generacije na zaposlenju i kazao da će u rukovodstvu imati apsolutnu podršku, te da je siguran sam da će stečena znanja koristiti časno, profesionalno i u skladu sa zakonom.

Kako je saopšteno iz MUP-a, Terzić je poručio budućim kolegama da ovaj posao treba da rade sa ciljem da ih građani poštuju, a da ih se kriminalci plaše.

U ime polaznika, obratio se Luka Krsmanović koji je, navodi se u saopštenju, zahvalio Adžiću i Terziću na svečanom prijemu i istakao uvjerenje da će, zajedno sa kolegama, dati doprinos bezbjednosti Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније