Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 02. 2014. 13:54 >> 13:55

AKCIJA MA

"Srećno sjedište 14. februara" za Pariz

Nacionalna aviokompanija Montenegro erlajns (Montenegro Airlines) i ove godine najavljuje akciju kojom će obilježiti Dan zaljubljenih - 14. februar, poklonom četvorodnevnog aranžmana za dvoje u Parizu.

"Poklon-iznenađenje, četvorodnevni aranžman za dvoje u Parizu, biće uručen vlasniku "srećnog sjedišta 14. februara", odnosno putniku jutarnjeg leta na liniji od Podgorice ka Beogradu", saopšteno je iz MA.

Iz nacionalne aviokompanije su poručili da će svi putnici koji kupe kartu za taj let biti potencijalni dobitnici, dok će dobitnika izvući najmlađi putnik na tom letu.

"Nacionalna aviokompanija Montenegro erlajns u susret Danu zaljubljenih, pored ovog iznenađenja, za sve svoje putnike na svim letovima toga dana je pripremila i posebno osmišljen kolačić, kao znak zahvalnosti svim onima koji su upravo Montenegro erlajns izabrali za svog avioprevoznika", saopšteno je iz MA.

Iz kompanije podsjećaju, da pored akcije za Dan zaljubljenih, svim putnicima su na raspolaganju i druge povoljnosti, kao što su aktuelne "Biznis promo tarife", "Studentske tarife", paket aranžmani za Beč, Pariz i Rim, te aktuelne promotivne  tarife na svim destinacijama na kojima saobraća nacionalni avioprevoznik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније