Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

K. J.

04. 04. 2023. 14:38 >> 14:38

DAN STUDENATA

Vojinović: Kritička misao je osnova zdravog društva

Studenti su pokretači razvoja zemlje, a njihova kritička misao osnova je zdravog društva, poručio je ministar prosvjete Miomir Vojinović, čestitajući studentima 4. april - Dan studenata.

Podsjetio ih je na presudno važnu ulogu koju imaju u društvu.

“Kao intelektualna elita, budući akademski građani su pokretači razvoja zemlje, a njihova kritička misao i konstruktivna riječ osnova je zdravog društva”, saopštio je Vojinović.

On je studentima poželio da na svojim fakultetima steknu najbolja znanja i uz moderni, napredni duh budu temelj razvoja crnogorskog društva.

“Naša obaveza je da obezbijedimo jednake šanse za sve vas. Da vam stvorimo priliku da kreativno i aktivno djelujete i ponudimo mogućnosti za razvoj i napredak. Budite uvjereni da neprestano radimo na tome”, naveo je Vojinović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније