Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 02. 2014. 08:05 >> 08:51
1

NEMA KRIVICE

Tužilaštvo arhiviralo predmet "Zlatica"

Tužilaštvo je arhiviralo predmet o skupu u policijskom kampu na Zlatici, jer je utvrđeno da u postupanju bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića nije bilo elemenata krivične odgovornosti, tako da se tim slučajem neće baviti, piše Dan.

Prema pisanju tog podgoričkol lista, tužilaštvo će o obustavi istrage i zatvaranju predmeta obavijestiti Ministarstvo unutrašnjih poslova, koje je od tužilaštva tražilo mišljenje o nalazu Unutrašnje kontrole.

Veljović, nekadašnji direktor Uprave policije, a sada savjetnik za bezbjednost predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, snosiće disiplinsku odgovornost.

Tužilaštvo je analiziralo nalaz Unutrašnje kontrole o skupu na Zlatici i detaljno na tome radilo više od mjesec dana.

Izvještaj sektora Unutrašnje kontrole pokazao je da je određeni broj osoba u izjavama naveo da se predavanje u policijskom kampu na Zlatici u novembru odnosilo na proces NATO integracija, ali da se u pojedinim izjavama govori da je Veljović nakon govora na tu temu govorio o lokalnim izborima u Mojkovcu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније