Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

04. 02. 2014. 10:50 >> 10:57

ŽELJEZNICA UPOZORAVA

Saobraćaj rizičniji zbog krađa

Željeznička infrastruktura Crne Gore upozorava da su, u posljednje vrijeme, učestali vandalski napadi na vozove i na imovinu te kompanije što, kako navode u ŽICG, osim velike materijalne štete, ugrožava redovitost i bezbjednost željezničkog saobraćaja.

"Da je učestalost ovakvih događaja na zabrinjavajućem nivou pokazuju podaci da su  3. i 4. februara 2014, otuđene baterije za napajanje  sa tri  putna prelaza", saopšteno je iz ŽICG. 

Pored toga na putnim prelazima Cijevna, Mahala i Vukovci obijene  su prostorije u kojima se nalaze uređaji za sigurno funkcionisanje putnih prelaza i ukradene akumulatoske  baterije koje služe za bezbjedan rad i napajanje putnih prelaza.

"Ovim rađama osim velike materijalne štete, urgožava se bezbjednost kako željezničkog tako i drumskog saobraćaja. Slučajevi krađa su prijavljeni policiji", saopšteno je iz ŽICG.  

Ekipe održavanja ŽICG su na terenu i pokušavaju da otklone smetnje i dovedu putne prelaze u ispravno stanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније