Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 01. 2014. 19:22 >> 19:22

VLADA USTUPA ZEMLJIŠTE

U H.Novom gradiće se 32 stana za policajce

Oko 2000 kvadratnih metara zemljišta u Herceg Novom, u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore biće dato Sindikatu MUP-a, kako bi na njemu uskoro počela gradnja stanova za pripadnike Centra bezbjednosti Herceg Novi.

Vlada je danas, kako je kazao resorni ministar Raško Konjević, dala saglasnost MUP-u da ustupi zemljište za gradnju 32 stana čija će cijena kvadrata biti veoma povoljna.

„Za izgradnju ove zgrade već postoje zainteresovani partneri, a o svim detaljima biće više riječi sredinom februara kad posjetimo Herceg Novi“, kazao je Konjević nakon sjednice Vlade.

Na ovaj način već je valorizovan dio zemljišta u Budvi a, kako je najavio Konjević, u planu je da ove godine dio imovine MUP za iste namjene bude upotrijebljen i u Podgorici.

„Pokušaćemo pravno i proceduralno korektno, tokom 2014.,  da pripremimo i taj projekat, kako bi sindikat Uprave policije tražio partnera za realizaciju projekta vrijednosti oko 15 miliona eura. Tome ćemo biti posvećeni tokom 2014. godine, kako bi već u 2015.  Sindikat mogao da nađe partnera za realizaciju“, kazao je Konjević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније