Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 01. 2014. 18:59   >>  18:59

DONIRAĆE KC-U

Na Božićnom bazaru prikupljeno 24 hiljade

Na Međunarodnom Božićnom bazaru, održanom 7. decembra prošle godine u Delta sitiju, u organizaciji Međunarodnog kluba žena i Ambasade UAE, sakupljeno je 24.529.10 eura.

Cjelokupna suma biće upotrijebljena za kupovinu opreme za dijagnostiku oboljenja oka i vidnog sistema za Odjeljenje oftalmologije, Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore.

Međunarodni klub žena, kako je saopšteno, trenutno je u fazi naručivanja opreme, a kao organizatori Bazara, zahvalili su svim ambasadama u Podgorici koje su učestvovale u ovoj humanitarnoj akciji. Zahvalili su i Delta City-ju, kao i svima koji su, na bilo koji način, podržali organizaciju i sprovođenje ove velike humanitarne akcije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније