Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 01. 2014. 17:50 >> 17:50

ZABAVA ZA NAJMLAĐE

"Sunčane igrarije" sjutra u Delti

"Sunčane igrarije", zimsko izdanje popularne dječije manifestacije "Dan Sunca", biće održano sjutra u podgoričkom šoping molu Delta Siti. Organizatori poručuju da će mališani u toku cjelodnevnog programa imati priliku da uživaju u brojnim zabavnim sadržajima i učestvuju u kreativnim i sportskim aktivnostima.

Najmlađima i njihovim roditeljima nazjanimljivija će biti Sunčana Puzijada, popularno takmičenje beba u puzanju, u toku koje će nastupiti čak 90 takmičara. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije, a takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra.

"Sponzor takmičenja, Originalna Pavlovićeva mast, obezbjedila je poklone za sve učesnike četvrte crnogorske puzijade, a mi ćemo svim učesnicima uručiti diplome", kazali su iz agencije "Incognito", koja organizuje manifestaciju.

U toku prijepodneva mališani će moći da se zabave u Kreativnom kutku i učestvuju u Sportskim igrarijama u toku kojih će se družiti sa popularnim dječjim animatorom Žarkom Žapcem. Za pobjednike u raznim disciplinama Sportskih igrarija obezbjeđeni su pokloni.



Organizator je najavio i veoma zabava poslijepodnevni dio programa.

"Nakon popodnevnog dijela Sunčane Puzijade, svojim nastupima će nas počastvovati solisti iz dječijeg hora Zvjezdice, a nakon toga biće održan Sniježičanstveni maskenbal, tematska fešta pod maskama", kazala je Danijela Knežević, iz agencije "Incognito".

On je rekla da je do sada prijavljeno 57 učesnika i da će svi oni imati zadatak da se maskiraju u Sneškovića Bjeličanstvenog ili Pahuljicu Bjelković.

"O najboljim maskama odlučivaće petočlani žiri, a proglasićemo 6 pobjednika. Nagradićemo 2 najkreativnije i 2 najsmješnije, odnosno najveselije maske, ali i 2 najmlađa učesnika. Program ćemo završiti veselom igrankom i na najljepši način obilježiti kraj zimskog raspusta i poželjeti mališanima srećan početak drugog polugodišta", dodala je Knežević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније