Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 02. 2013. 14:32 >> 15:04
1

SKUPŠTINSKI ODBOR

Bez kontrolnog saslušanja u slučaju Škerović

Odbor za politički sistem pravosuđe i upravu, neće obaviti kontrolno saslušanje ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, vrhovnog državnog tužioca Ranke Čarapić i predsjednika Vrhovnog suda Vesne Medenice, povodom slučaja “Škerović”.

Za to da Odbor obavi kontrolno saslušanje, glasalo je šest članova iz opozicije, protiv je bilo pet predstavnika vladajuće koalicije, dok je Šefkija Murić iz DPS-a bio uzdržan.

Zahtjev za sazivanje sjednice, na kojoj bi bila donijeta odluka o kontrolnom saslušanju, podnijeli su poslanici Demokratskog fronta Koča Pavlović, Slaven Radunović i Vladislav Bojović.

Rajko i Pavić Škerović iz Bara uhapšeni su u nedjelju, po nalogu predsjednika Višeg suda Mušike Dujovića koji je uvažio žalbu Višeg tužilaštva da oni ne bi trebalo da se brane sa slobode.

Škerovići su prethodno dva puta hapšeni, a pušteni su na slobodu u petak kada se njihov sugrađanin Veljko Bulatović sam prijavio policiji i kazao da njemu pripada droga pronađena u objektima barskih biznismena.

Pavića Škerovića i njegovog oca Rajka, uprkos predlogu Višeg tužilaštva, istražni sudija Miroslav Bašović pustio je iz pritvora.

Škerovići su u četvrtak uhapšeni, nakon što su policijski inspektori u njihovim objektima pronašli ogromnu količinu novca, droge i oružja.

Oni su potom pušteni, da bi, nakon konsultacija vrha Ministarstva unutrašnjih poslova i Višeg tužilaštva, istog dana bili ponovo privedeni.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније