Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 01. 2014. 16:35 >> 16:35
3

ZIMSKA AKCIJA

MA: Karte od 95 do 205 eura

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, kako je saopšteno, nastavlja sa nizom promotivnih akcija i putnicima nudi veoma atraktivnu tarifu, koja se odnosi na sve evropske metropole ka kojima leti.

 

U okviru zimske akcije povratne karte, sa svim taksama, moguće je kupiti po cijeni od 95 do 205 eura, u zavisnosti od destinacije.

Svi zainteresovani putnici će, već od 20. do 31. januara, moći da rezervišu i kupe karte. Period u kome trebaju da putuju je od 20. januara do 29. marta 2014. godine. Te cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu. Pa tako, u ovom periodu povratna karta sa svim taksama za/iz Beograda do Podgorice ili Tivta iznosiće 95 eura, Ljubljane 145 eura, Rima i Beča 165 eura, Ciriha 175 eura, Frankfurta i Pariza 185 eura i Moskve 205 eura.

Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte, kažu u nacionalnoj avio - kompaniji.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Montenegro Erlajnsa, kao i jednim pozivom kol centra na 19804 ili putem web sajta www.montenegroairlines.com.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније