Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 01. 2014. 23:33 >> 23:33
2

BIJELO POLJE

Stara kaldrma opet u Jupovića sokaku

Završeno je postavljanje kamenih kocki u „Jupovića sokaku“ koje povezuju gornji dio grada sa centrom Bijelog Polja. Asfalt koji je prije nekoliko decenija postavljen umjesto nekadašnje kaldrme, ponovo je ustupio mjesto starom, neoštećenom kamenu.

Ulica  između Osnovnog i Višeg suda i tužilaštva koja  je izuzetno frekventna do skora je bila otvorena i za motorna vozila. Nakon rekonstrukcije koristiće je samo pješaci. Preostalo je kablovsko povezivanje uličnih svetiljki i ugradnja odvodnih cijevi .

U okviru javnih radova, rekonstruisane su i ulice Šukrije Međedovića i Tomaša Žižića, kao i atmosferska kanalizacija.

U neposrednoj blizini zgrade Privrednog suda i Tužilaštva, asfaltiran je parking prostor od 500 metara kvadratnih. Cio posao, po nalogu lokalne uprave, uspješno je obavila bjelopoljska firma „Sargon“.

 

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније