Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 01. 2014. 16:59   >>  17:00 6

NA LIČNI ZAHTJEV

Katnić nije više Đukanovićev savjetnik

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici, na lični zahtjev razriješila Milorada Katnića dužnosti savjetnika premijera za ekonomiju i finansije.

"Premijer Milo Đukanović je saglasno svojim ovlašćenjima, predložio Vladi da razriješi Milorada Katnića dužnosti savjetnika predsjednika Vlade, na lični zahtjev", navodi se u obrazloženju, koje je objavljeno na sajtu Vlade.

Kako se navodi u obrazloženju takav prijedlog Vladi je podnijela Komisija za kadrovska i administrativna pitanja, na lični zahtjev Milorada Katnića.

Milorad Katnić je od 2010. do 2012. godine bio je Ministar finansija u Vladi Crne Gore.

Docent je na Fakultetu za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis - Univerzitet Donja Gorica, na predmetima „Javne finansije i ekonomski razvoj” i „Država i biznis”. Prethodno je bio gostujući predavač na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na smjerovima Preduzetništvo i Međunarodna ekonomija.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније