Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 12. 2013. 12:16 >> 12:17

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Bogdanović: U 2014. sa većim ambicijama

U godinu koja je pred nama, ulazimo sa više optimizma, ali i sa još većim ambicijama koje se tiču razvoja Cetinja, naveo je gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović u novogodišnjoj čestitki.

Bogdanović kaže da ćemo 2013. pamtiti kao godinu u kojoj je preduzeto niz aktivnosti u pravcu razvoja grada.

"Njegoševa ulica, gradska tržnica, ulaz u grad, autobuska stanica, Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, Univerzitetski kompleks fakulteta umjetnosti – samo su neka od brojnih mjesta na kojima smo radili u cilju unapređenja gradske infrastrukture. Ovu godinu, kako smo i obećali, zaključujemo i sa prvim novootvorenim privrednim sadržajima, ali i sa trocifrenim brojem novih zaposlenja – što je bio poseban aspekt našeg djelovanja", naveo je Bogdanović.

Otud, kako dodaje u godinu koja je pred nama, ulazimo sa više optimizma.

"Ali i sa još većim ambicijama koje se tiču razvoja Cetinja. Vjerujemo da su pred nama još značajniji rezultati, a prije svega još jedna godina zahtjevnog i posvećenog rada u interesu svih naših sugrađanki i sugrađana. U to ime, srdačno vam čestitam srećnu i dobrom ispunjenu Novu 2014. godinu", stoji, između ostalog, u čestitki gradonačelnika Bogdanovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније