Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 12. 2013. 14:11   >>  14:13

NAPAD NA RADULOVIĆA

GA: Pokazati da država nije nemoćna

Građjanska alijansa najstrože je osudila napad na šefa baske policije Miloša Radulovića.

U podgoričkom naselju Blok 9, juče u 3.30 časova bačena je eksplozivna naprava na stan načelnika barske policije Miloša Radulovića.

"Na rasvjetljavanju, kako okolnosti koje su dovele do izvršenja, tako i nalogodavaca ovog gnusnog čina, testira se spremnost države da odgovori bahatim grupama ili pojedincima, koji u sili koju im je dala ili nekažnjivost ili neefikasnost sistema, i stane na put izazivanju opšte nesigurnosti i ambijenta straha u društvu", navodi se u saopštenju Darka Ivanovića direktora komunikacija u GA.

On poručuje da država mora odoljeti pritiscima kriminalnih grupa i garantovati bezbjednost svojih sužbenika, jer policijski starješina Miloš Radulović je u ovom momentu svaki građanin Crne Gore, a institucije sistema su dužne da ga, odnosno – nas, zaštite.

"Napadi ovoga tipa su loša poruka za sve koji se bore protiv organizovanog kriminala i rizikuju svoj život razotkrivajući krivična djela i aktivnosti kriminalnih grupa. Država mora dokazati da nije nemoćna da se izbori sa ovakvim pritiscima, a samim tim ovaj događaj je veliki ispit u borbi protiv organizovanog kriminala", poručio je Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније