Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 12. 2013. 19:05 >> 19:18
2

RADOST ZA MALIŠANE

Bajkeri obradovali mališane u Bijeloj

Oko 150 bajkera iz cijele Crne Gore, obučeni u odjeću Djeda mraza donijeli su poklone djeci iz Dječijeg doma Mladost u Bijaloj. Darivanje je bilo u drugom planu, jer je djeci više značilo druženje sa motociklistima i susret sa moćnim mašinama.

 

U pitanju je humanitarna akcija koju godinama organizuje Udruženje motociklista "No Limit Bikers" iz Podgorice, u saradnji sa ostalim moto klubovima iz Crne Gore.

Ideja Udruženja je da djecu obraduju najpotrebnijim poklonima, a osoblje Doma je potvrdilo da je djeci trenutno najpotrebnija obuća i odjeća.

CKB, u saradnji sa Udruženjem motociklista, kao prijatelj velike humanitarne akcije, pomaže uručivanje novogodišnjih paketića i druge vrste pomoći djeci iz Doma za nezbrinutu djecu "Mladost" Bijela.

 

 

Nevenka Macan, TVCG

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније