Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

11. 03. 2022. 14:57 >> 15:01

PRIJEM U POLICIJI

Dario dobio diplomu za hrabrost: Svima dao primjer

Načelnik Centra bezbjednosti Pljevlja Haris Đurđević danas je u službenim prostorijama ugostio dječaka Daria, koji je 8. marta pokazao izuzetnu hrabrost i prisebnost pokušavajući da pomogne svojoj dvije godine mlađoj drugarici. Dječaku je uručena diploma - pohvala za iskazanu hrabrost, humanost i drugarstvo, kao i simboličan poklon.

Đurđević je istakao da mu je posebno​ zadovoljstvo i čast da upozna i u službenim prostorijama ugosti hrabrog i humanog dječaka.

"Svojim postupkom svima je dao primjer, koji će sigurno pozitivno uticati na sve sugrađane i u njima probuditi osjećaje humanosti i požrtvovanja", kazao je načelnik.

Kako je saopšteno, dječak je sa Đurđevićem, obišao i prostorije Centra bezbjednosti Pljevlja, upoznao se sa policijskim službenicima, opremom i vozilima koju koriste u svom radu, gdje je posebno interesovanje pokazao za zaštitnu opremu i vozila koja koriste službenici interventnih grupa.

"Majka dječaka se ovom prilikom zahvalila Upravi policije na pozivu, prijemu i poklonu, apelujući još jednom na medije i korisnike društvenih mreža da se uzdrže od objavljivanja neprovjerenih informacija kao i grubih komentara na portalima, naročito o temama koje se odnose na djecu, kao najranjivije kategorije društva", navode iz Uprave policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније