Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2013. 22:02   >>  22:02

19.DECEMBAR

Đukanović čestitao Dan Glavnog grada

Predsjednik Vlade Milo Đukanović čestitao je Dan Glavnog grada njegovom rukovodstvu i građanima, navodeći da transformacija Podgorice u modernu, evropsku metropolu, svjedoči o ukupnom progresu društva i boljem životnom standardu.

 

Đukanović je, u čestitki, naveo da je to i prioritetni cilj Vladine politike.

''Glavni grad, kao univerzitetski i poslovni centar, objedinjuje sve potencijale i pruža šansu za dalje napredovanje i usavršavanje mladih ljudi koji su budući nosioci promjena i ključni generatori daljeg ukupnog razvoja", kazao je premijer.

Đukanović je rekao da je opredjeljenost Vlade, da blisko sarađuje sa menadžmentom svih lokalnih samouprava, kako bi stvorili jednake uslove za bolju budućnost novih generacija na teritoriji cijele zemlje i zajednički doprinijeli jačanju privrede i kreiranju većeg broja novih radnih mjesta.

Premijer je kazao da aktivnosti Vlade, realizovane u ovoj godini, daju za pravo da se vjeruje da će Crna Gora u najskorijoj budućnosti postati punopravna članica NATO-a i da je sve bliže članstvu u Evropskoj uniji

"Ali i da će svi započeti projekti, koji generišu značajna finansijska sredstva, našu zemlju učiniti ekonomski konkurentnijom, a time i boljom za život i rad svih građana'', zaključio je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније