Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 12. 2013. 16:08 >> 16:10
2

GLAVNI GRAD

Ključevi od stanova za 100 penzionera

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša uručio je ključeve od 100 stanova penzionerima u Glavnom gradu. Vrijednost zgrada, kod bivše Kamionske pijace u Podgorici, je 2,6 miliona eura.

Pored toga Mugoša je postavio i kamen temeljac za višespratnicu, namijenjenu zaposlenim u Glavnom gradu.

U toj zgradi stanove će dobiti po 25 osoba, u stanju socijalne potrebe i raseljene iz bespravnih ili neadekvatnih uslova stanovanja, dok će 50 stanova dobiti zaposleni u Glavnom gradu.

Kada je u pitanju zgrada za penzionere, Mugoša je istakao da je Glavni grad u izgradnji zgrade učestvovao sa oko 900.000 eura.
On je ponovio da će pored te, na susjednoj parceli Glavni grad graditi još jednu zgradu sa 100 stanova za penzionere.

Predsjednik Udruženja penzionera Podgorice Savo Barović poručio je je da oni koji smatraju da je ovo politički trik "vjerovatno nikad nijesu bili bez stanova".

"Od srca bih čestitao stanarima ove lijepe zgrade, koju smo nazvali "Ljepotica" da požive dugo i da koriste taj prostor“, poručio je Barović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније