Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

13. 12. 2013. 08:19 >> 08:19
9

ODUŠEVLJEN HRANOM

Šeika Muhameda oduševila pita

Krunisani princ Abu Dabija šeik Muhamed Bin Zajed al Nahjan oduševljen je hranom, pićem i uslugom na svečanoj večeri sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem, kazali su za Dnevne novine domaćini.

Šef ugostiteljstva u Upravi za imovinu Drago Jovićević kazao je za Dnevne novine da se sa kulinarskom ekipom odlučio za nacionalni jelovnik.

Tako je služena domaća pita sa sirom, teleća čorba, dinstana teletina u sosu, miješana salata, zatim domaća štrudla sa jabukama i kafa.

"To je skromni nacionalni meni. Gospodin šeik je od prvog do posljednjeg ganga sve konzumirao. Na kraju večere, uz prigodnu zdravicu je zahvalio na gostoprimstvu i lijepoj i ukusnoj večeri koja mu je, kako je kazao, izuzetno prijala", saopštio je Jovićević.

Šeik je prespavao u rezidencijalnom objektu Vila Gorica.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније