Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

RTCG Portal [ I. P. ]

24. 12. 2021. 09:29 >> 09:31
2

KOVAČEVIĆ ZABRINUTA

Danilovgrad bez kolektora i narednih godina

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević kazala je da se plaši da taj grad u narednih nekoliko godina neće imati postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

Ona je u emisiji Link na Radiju Crne Gore saopštila da je suludo razmišljati da li sa jedna opština, između dva velika grada, treba da ima postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda.

"U 21. vijeku razmišljati o tome, a trebalo je davno da ga imamo...ovo je započeto 2008. godine, tada je utvrđena lokacija. Imam dokumentaciju da je ekspert Svjetske banke, između dvije lokacije, odredio aktuelnu. Nije to uradio niko iz lokalne samouprave", rekla je Kovačević. 

Govoreći o odnosu sa Vladom Crne Gore nakon promjene vlasti na državnom nivou, Kovačević je istakla da nijesu dobili očekivana sredstva kapitalnim budžetom, prije svega podršku koju je trebalo da pruži Ministarstvo poljoprivrede.

"Znate koji su problemi bili sa mljekarima, ministar se nije udostojio da dođe u radnu posjetu Danilovgradu. Lošu saradnju imali smo sa ministrom Ratkom Mitrovićem i to je nanijelo štetu", rekla je Kovačević.

Ona je saopštila da se odličnom dinamikom izvode radovi na bulevaru između Podgorice i Danilovgrada, navodeći kako su obećanja da će saobraćajnica biti završena i prije roka, negdje oko 21. maja naredne godine.

To je, kaže, investicija koja je dovela do interesovanja novih uglednih investitora koji žele da pokrenu biznis u Danilovgradu.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније