Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z. [ Agencije ]

23. 12. 2021. 08:38   >>  08:40 3

BAJDEN

"Ako budem dobrog zdravlja, kandidovaću se opet"

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden kaže da zasad samo planira da se kandiduje ponovo na sljedećim izborima. Ako se Donald Tramp takođe kandiduje, to povećava mogućnost.

"Da li planirate da se kandidujete opet", upitao je Bajdena voditelj "ABC njuza" Dejvid Mjur.

Bajden mu je odgovorio potvrdno, prenosi Tanjug.

"Ali, gledajte, poštujem sudbinu prilično. Sudbina se miješala u moj život mnogo puta. Ako budem u dobrom zdravstvenom stanju kao sada, kandidovaću se opet", kazao je Bajden.

Voditelj ga je pitao da li to znači da će imati revanš protiv svog prethodnika, Donalda Trampa. "Pokušavate da me stavite na iskušenje sada", kazao je Bajden kroz osmijeh i dodao:

"Naravno. Zašto se ne bih ponovo kandidovao protiv Trampa? Zapravo, to bi povećalo vjerovatnoću da ću da se kandidujem".

Bajden je sa 78 godina postao najstariji predsjednik u istoriji SAD koji je položio zakletvu kada je 20. januara preuzeo funkciju, podsjeća Tanjug.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније