Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

21. 12. 2021. 17:50 >> 17:51

OPŠTINA BAR

Stvorili uslove za obnovu regionalnog puta kroz Mrkojeviće

Opština Bar uplatila je danas 666.588 eura Ministarstvu finansija i socijalnog staranja za eksproprijaciju zemljišta na regionalnom putu R-29 kroz Mrkojeviće.

Kako ističu u Opštini, time su se stekli svi uslovi da se Ministarstvo finansija dalje zaduži, sprovede eksproprijacija, da se raspiše izvođački tender i da se konačno krene sa rekonstrukcijom tog putnog pravca.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević na današnjoj sjednici Skupštine Opštine Bar je kazao da je ovaj regionalni putni pravac u svim strategijama definisan kao jedan od prioritetnih razvojnih projekata za dalji razvoj grada Bara.

Sporazum iz avgusta 2020. godine zaključen između Opštine Bar, Opštine Ulcinj i Uprave za saobraćaj definisao je obavezu Opštini Bar i Opštini Ulcinj da finansiraju i sprovedu postupak eksproprijacije na teritoriji svojih opština, dok se Uprava za saobraćaj obavezala da finansira izvođenje radova shodno revidovanom glavnom projektu.

"Opština Bar današnjom isplatom ispunila je svoje obaveze koje su nužne za počinjanje rekonstrukcije regionalnog puta Sveti Ivan-Kamenički most-Krute", napominju u saopštenju opštine Bar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније