Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

19. 12. 2021. 14:03 >> 14:04
6

REAGOVANJE

DNP: Krivokapić tetak novom direktoru NPCG

Demokratske narodne partije Crne Gore saopštila je da je njihova funkcionerka Jelena Kljajević smijenjena sa funkcije direktorice Nacionalnih parkova Crne Gore samo zato što je Zdravko Krivokapić tetak Aleksandru Bulatoviću, koji je imenovan za novog direktora.

“Tragikomično reagovanje Nebojše Popovića, bivšeg fotoreportera Sputnjika, trenutno na funkciji predsjednika UO Nacionalnih parkova, najbolji je odraz pogubnih kadrovskih kalkulacija Zdravka Krivokapića, Ratka Mitrovića i Žane Praščević koji su od Vlade napravili porodični D.O.O koji će za desetak dana i definitivno poći u stečaj. I onda će kao najveći domet Nebojše Popovića, predsjednika UO NP, ostati zabilježeno kako je prvog dana dolaska u NP tražio da mu se profesionalizuje funkcija, da dobije službeni automobil i lap top od šezdeset četiri gigabajta”, navodi se u reagovanju DNP-a.

Kažu da ne pridaju nikakav značaj Popovićevom reagovanju koje mu je, kako kažu DNP-u, napisala Žana Praščević.

“Njih dvoje će veoma brzo biti predmet istrage nezavisnog tužilaštva. U pravosudnim kuloarima se uveliko šuška da bi zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić mogao biti ključni svjedok saradnik kako bi izbjegao krivičnu odgovornost za vaskršnju saobraćajku”, poručuju iz DNP-a.

Crnogorska javnost je dužna da zna da je Jelena Kljajević smijenjena sa funkcije direktora NPCG samo zato što je Zdravko Krivokapić tetak Aleksandru Bulatoviću koji je imenovan za novog direktora.

“Tako je teča Zdravko u ulozi slučajnog premijera, pun “hrišćanskih vrlina” i dokazanog “poštenja”, još jednom potvrdio da on i njegova porodica neodoljivo podsjećaju na familiju Jeljcin. Sve čega su se dotakli u ovih godinu dana pretvorili su u privatni biznis, od apoteka, ekonomskih državljanstava, Monteputa, Uprave za šumu, Agencije za ljekove, Barske plovidbe, tranzitnih poslova, i ko zna čega još, da ih s pravom već zovu Treća familija. Prije godinu i po svakako da nije bila privilegija da ti Zdravko Krivokapić bude tetak, jer se radilo o običnom anonimusu, koji je po slavama i crkvenim praznicima odavao utisak smjernog vjernika koji naizust recituje jevanđelja i perfektno pravi tronošce. Ali čim je teča Zdravko uletio u Majbah, zaboravio je na Hrista i besjedu na gori, već je požurio da užoj i široj familiji omogući luksemburški standard, a crnogorskoj sirotinji dva litra ulja iz rezervi, singapurski konop za vješanje i četiristo pedeset evra u limburgu mjesecu”, poručuju iz DNP-a.

Pozivaju premijera Krivokapića da ih demantuje da nije u rodbinskim odnosima sa novoimenovanim direktorom NP Aleksandrom Bulatovićem.

“U protivnom, očekujemo od njega da podnese ostavku ako je makar jedno slovo Jevanđelja ostalo u njemu. Ali pošto teča Zdravka od fotelje može odvojiti jedino švajs aparat, samo ćemo njega bezgrešnog mi grešni podsjetiti na citat iz Jovanove knjige Otkrivenja:” Znam dela tvoja da nisi ni studen ni vruć. O, da si studen ili vruć!”, zaključuje se u reagovanju DNP-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније