Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

10. 12. 2013. 12:08 >> 12:08
1

O VELJOVIĆU

Sjutra izvještaj Unutrašnje kontrole

Izvještaj unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova o predavanju savjetnika predsjednika Crne Gore, Veselina Veljovića, u Kampu na Zlatici trebalo bi da bude završen sjutra, očekuje resorni ministar, Raško Konjević.

Unutrašnja kontrola treba da se izjasni o povodu organizovanja sastanka u kampu na Zlatici 9. novembra a, kako mediji navode, neki inspektori su saslušali više od od 40 službenika Uprave policije, koji su prisustvovali predavanju.

Veljović je negirao medijske navodi da je na sastanku policajcima davao upustva šta treba da urade pred lokalne izbore u Mojkovcu. On je naveo da je u Kampu na Zlatici održao predavanje policajcima o prednostima članstva u NATO i obavezama koje iz toga proizilaze.

Konjević je danas, nakon potpisivanja Memoranduma sa nevladinom organizacijom Institut alternativa kazao da se čeka nalaz Unutrašnje kontrole.

„Očekujem da će nalaz biti gotov sjutra do kraja radnog dana“, zaključio je Konjević.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније