Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

30. 11. 2021. 17:08   >>  17:12

POČINJU RADOVI

Ovako će izgledati riva Pržno i šetalište na Jazu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore će u narednih nekoliko dana početi uređenje rive Pržno i nastaviti uređenje šetališta na Jazu, poručio je direktor tog preduzeća Mladen Mikijelj.

Mikijelj se danas sastao sa sekretarom Sekretarijata za investicije Opštine Budva Jokom Popovićem.

Kako je saopšteno, jedan je od prioriteta je projekat "Izrada napera na Jazu" koji će značajno doprinijeti u rješavanju dugogodišnjeg problema kako bi se spriječili nanosi od poplava, kao i izvođenje radova projekta revitalizacije plaže Pržno.

"Sekretarijat za investicije opštine Budva će u skladu sa mogućnostima pružiti finansijsku podršku Javnom preduzeću u cilju realizacije važnih kapitalnih projekata koji će biti uvršteni u plan investicionih aktivnosti za narednu godinu", istakao je sekretar Sekretarijata za investicije Opštine Budva.

Morsko dobro će izvodvojiti više sredstava u odnosu na sredstva koja će biti opredijeljena budžetom Vlade Crne Gore.

"Važno je istaći da će Javno preduzeće u saradnji sa Opštinom Budva do kraja godine raspisati međunarodni tender za izradu projekta šetalište Budva-Zavala. U toku je raspisivanje tendera za nabavku i postavku mobilijara ( klupe i kante za otpatke) za cijelo crnogorsko primorje, a dio će između ostalog biti namjenjen i budvanskoj opštini", saopšteno je iz tog preduzeća.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније