Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

30. 11. 2021. 09:47   >>  09:48

FONDACIJA "BUDI HUMAN"

Za Danilovo liječenje obezbijeđeno 3.000 eura

U okviru akcije pomoći djeci koja se bore sa karcinomom, Fondacija "Budi human" uplatila je 3.000 eura za liječenje šestanestogodišnjeg Danila Markovića iz Kotora.

Danilo se, kako objašnjavaju u fondaciji, borio sa tumorom zadnje lobanjske jame, zbog čega je, od treće godine, izvršeno niz hirurških zahvata.

"Svoju prvu operaciju imao je sa samo tri godine, kada je izvršena hirurška intervencija otklanjanja tumora. Nakon toga, Danilo je bio podvrgnut mnogim intervencijama i sada, kao šesnaestogodišnjak, mora da nastavi svoje liječenje i sprovodi redovne kontrole“, naglašavaju u Fondaciji.

Za Danilov nastavak liječenja, uplaćeno je 3.000 eura.

"Raspodjela sredstava za djecu oboljelu od karcinoma je aktivna i nastaviće se do daljnjeg. Zato, pozivamo sve porodice djece oboljele od karcinoma da nam se jave, kako bi im pomogli da ostvare pravo na dio sredstava u okviru pomenute raspodjele“, poručuju iz Fondacije, uz poziv svim ljudima koji su u mogućnosti da se odazovi i pomognu djeci kojoj je ta pomoć potrebna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније