Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

22. 11. 2021. 10:46 >> 15:31
8

MJEŠTANI VIŠE NASELJA

Protest zbog zabrane vađenja šljunka

Mještani naselja Botun, Mitrovići i Ljajkovići i danas su protestovali zbog zabrane vađenja šljunka iz Morače. Oni su poručili predstavnicima Vlade da nijesu građevinska mafija, već da od tog posla izdržavaju porodice.

Iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ranije je saopšteno da je od kraja 2020. godine svaki kamen izvučen iz crnogorskih rijeka izvađen nelegalno.

Zbog ovog posla proteklih dana privedeno je više osoba. Desetine vlasnika građevinskih mašina koji se bave vađenjem šljunka rekli su da nemaju alternativu.

Iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za vode saopštili su da u narednom periodu neće biti izdavanja akata koji će bilo kome omogućiti rad u koritu rijeke.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније