Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

21. 11. 2021. 12:31   >>  12:32

15 MJESTA

Petnjica dobila prvi parking

Petnjica je dobila prvi parking prostor sa 15 mjesta u centru grada nedaleko od zgrade Opštine.Taj dio uskoro će dobiti i pješačke staze sa rasvjetom,vrijednost cjelokupnog projekta koji finansira lokalna samouprava iznosi 150 000, kazao je Radiju Crne Gore predsjednik Opštine Samir Agović.

„Ovim projektom omogućavamo građanima da imaju uređen parking prostor a mnogim učenicima i građanima bezbjedniju komunikaciju", kazao je Agović.

Prema njegovim riječim paralelno sa uređenjem centra grada radi se i na uređenju lokalnih puteva i vodosnabdijevanju.

„U završnoj fazi je izgradnja najdužeg vodovoda u Crnoj Gori,njegova izgradnja traje dosta dugo ali trajno rješava vodosnabdijevanje za preko 600 domaćinstava kojima ćese unaprijediti uslovi života a time ćemo dobiti zadovoljnijeg i bogatijeg domaćina", tvrdi Agović.

Izgradnju vodovoda u prethodnoj godini znatno su pomogli pripadnici Vojske Crne Gore, koji su sa svojom mehanizacijom omogućili postavljanje cijevi u dosta nepristupačnom djelu kanjona rijeke Poče. Projekat je rezultat dobrih partnerskih odnosa građana, lokalne samouprave i Ministarstva poljoprivrede i kao takav predstavlja dobar primjer kako se trebaju realizovati veliki projekti zaključuje predsjednik opštine.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније