Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

03. 11. 2021. 15:03 >> 15:04
6

SPAJIĆ

Ministarstvo finansija će u cjelosti finansirati rad Medrese

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić najavio je da će taj vladin resor u potpunosti finansirati rad Medrese.

On se danas sastao sa reisom Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatom Fejzićem.

"Posjetio sam reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifata Fejzića i sa velikim zadovoljstvom ga obavijestio da ćemo Medresu, čiji smo rad i ove godine pomogli, prvi put u istoriji Crne Gore u cjelosti finansirati, što je trebalo odavno da se desi", objavio je Spajić, na svom Instagram profilu.
 
Ministar je dodao da će intenzivno raditi i na rješavanju svih drugih problema sa kojima se Islamska zajednica suočava.

"Zajedno sa predstavnicima sve tri tradicionalne vjerske zajednice u Crnoj Gori, u narednom periodu radićemo i na rješavanju pitanja vjerskih službenika kojima nije regulisano penziono i zdravstveno osiguranje. Uvodimo red u državu i brinemo o svim vjerskim zajednicama", zaključio je Spajić.

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније