Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 12. 2013. 17:08 >> 17:08

PRAVNI ZASTUPNIK RIVIJERE:

"Jedini vlasnik Mogrena je Budvanska rivijera"

Pravni zastupnik Hotelske grupe Budvanska rivijera, advokat Vanja Mugoša, odbacio je komentare Grupacije Merkur o vlasništvu nad hotelom Mogren i kazao da je jedini vlasnik hotela HG Budvanska rivijera.

"Dobra saradnja, od 1999. kada je Merkur  bio savjestan partner i izmirivao obaveze prem HG Budvanska rivijera , uporno se zloupotrebljava od strane Merkur-a, koji nikada nije bio potpisnik bilo kojeg akta vezanog za zakup hotela Mogren", navodi se u saopšenju Mugoše.

On je kazao da, nakon što je zakup istekao 2005, ugovor nikada nije produžen ni sa Grupacijom Merkur niti sa bilo kojim drugim licem.

"Merkur sistem ne potražuje bilo kakva novčana sredstva od Budvanske rivijere jer se sa tom kompanijom ne vodi ni jedan sudski spor.Zbog tih činjenica Merkur sistem nije podnosio,niti je imao zakonskog osnova, nikakav Zahtjev Ministarstvu održivog razvoja i turizma za izdavanje odobrenja za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u hotelu Mogren.Zakon o radu je jasan i iz njega proizilazi da zato i ne posjeduju dozvolu za rad",stoji u saopštenju.

Gorica Šaković, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније