Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 12. 2013. 12:10   >>  12:10

19.DECEMBAR

Za nagradu 14 kandidata

Za nagradu 19. decembar, koja se dodjeljuje povodom Dana oslobođenja Podgorice, predloženo je 14 kandidata, saopšteno je iz Glavnog grada.

Kandidati su književnici Radojica Bošković, Gojko Vujošević, Žarko Đurović, Miodrag Tripković, pjesnici Veselin Rakčević i Zlatko Zlatičanin, reditelji Ana Vukotić i Jagoš Marković.

Za nagradu su predloženi inžinjeri Predrag Petrović i Branko Stojković.

Kandidati su i Služba zaštite Glavnog grada, Osnovna škola Sutjeska, Tamburaški orkestar Zvuci sa Ribnice i Transplacioni tim iz Kliničkog centra Rebro u Zagrebu.

Predsjednik Žirija za dodjelu nagrade, 19. Decembar, je Gordana Đurović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније