Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.Č.J. [ Mina ]

16. 10. 2021. 13:19   >>  13:24 1

UPRAVA JAVNIH RADOVA

Uskoro nastavak rekonstrukcije puta Danilovgrad-Spuž

Rekonstrukcija puta Danilovgrad-Spuž preko Martinića, koja je bila u višemjesečnom zastoju, trebalo bi da uskoro bude nastavljena, saopšteno je iz Uprave javnih radova, nakon sastanka sa predstavnicima danilovgradske opštine.

Iz Uprave su kazali da se njenim i naporima lokalne uprave stvaraju uslovi da radovi na jednoj od najfrekventnijih saobraćajnica u danilovgradskoj opštini uskoro budu nastavljeni.

Na sastanku direktora Uprave javnih radova, Bora Lučića i predsjednice Opštine Danilovgrad, Zorice Kovačević, koji je bio posvećen realizaciji postojećih i pokretanju novih kapitalnih projekata, posebno je istaknut značaj nastavka rekonstrukcije puta Danilovgrad-Spuž.

“Završetak tog posla značajno će unaprijediti bezbjednost svih učesnika u saobraćaju i doprinijeti podizanju kvaliteta života stanovništva na tom području”, navodi se u saopštenju.

Iz Uprave su dodali da će rekonstrukcijom biti obuhvaćena dionica dužine 8,6 kilometara, uključujući i tri mosta. Ugovorena vrijednost radova je 3,03 miliona EUR, a izvođač radova je Met&alu plast iz Danilovgrada, dok stručni nadzor obavlja Oliver ing iz Budve.

Kovačević je kazala je da je konstruktivna saradnja sa Upravom na zajedničkom zadatku razvoja lokalne putne infrastrukture.

“U prioritetne projekte svrstani su sanacija klizišta na putu prema manastiru Ostrog, koji je direktor Lučić nakon sastanka obišao zajedno sa predstavnicima Opštine, zatim izgradnja kružnog toka u blizini osnovne škole, kao i izrada projektne dokumentacije za dionicu koja će spojiti novi bulevar Podgorica – Danilovgrad sa regionalnim magistralnim putem preko Novog sela”, navodi se u saopštenju.

Lučić i Kovačević su izrazili spremnost za nastavak zajedničkih aktivnosti, čiji je krajnji cilj unapređenje uslova života stanovništva na području danilovgradske opštine.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније