Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ B.B. ]

30. 09. 2021. 09:35   >>  09:36

"BUDI HUMAN"

Prikupljen novac za Sofijino liječenje

Novac za liječenje sedmogodišnje Sofije Vešović, uz pomoć fonadacije "Budi human", je prikupljen.

"Uspjeli smo u još jednoj zajedničkoj misiji. Zahvaljujući vašim velikim srcima, uspjeli smo svi zajedno da prikupimo 19.305 eura, koliko je potrebno za liječenje naše korisnice Sofije Vešović”, saopštili su iz Fondacije "Budi human”.

Kako podsjećaju, Sofija boluje od cerebralne paralize, a za njen napredak i veću samostalnost, potrebne su stalne fizikalne terapije, za koje su prikupljana pomenuta novčana sredstva.

"Sigurni smo da je pred Sofijom ljepše i bezbrižnije djetinjstvo, a mi smo i više nego srećni što smo uspjeli da tome i doprinesemo. Djeca su naša budućnost, a Fondacija će i dalje nastaviti da stvara ljepši i bolji svijet za sve naše mališane, naše male velike superheroje”, istakli su iz Fondacije, još jednom uputivši riječi zahvalnosti svima koji podržavaju njihov rad i koji su dio njihove humane misije već punih pet godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније