Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ R.B. ]

27. 09. 2021. 20:27 >> 20:28
2

RABRENOVIĆ (LP)

"Krivokapić dokazuje da ne mari za epidemijske mjere"

Premijer Zdravko Krivokapić demantovao je sopstveni javno iskazani stav da će vakcinacija biti ubrzana i da će Crna Gora do septembra naredne godine steći kolektivni imunitet, kazali su iz Liberalne partije (LP).

Potpredsjednik LP Jovo Rabrenović rekao je da je Krivokapić, u manastiru Đurđevi stupovi na ustoličenju episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija, još jednom dokazao da ne mari za aktuelne epidemijske mjere.

"I bez dvoumljenja pristupa crkvenom obredu pričešća jednom kašikom i tako staje u red potencijalnih prenosilaca koronavirusa”, naveo je Rabrenović.

On je kazao da, dok se građani uslovljavaju prilikom ulaska u poslovne objekte, Krivokapić obilazi masovne crkvene skupove bez propisane zaštite, ne hajući kakvu poruku šalje građanima.

Rabrenović je ocijenio da cjelokupnoj situaciji dramatičniju dimenziju daje to što su ministri iz Krivokapićeve Vlade prisustvovali masovnom skupu i što nijesu poštovali mjere distance i nošenja maski.

“Nama građanima preostaje samo da poslušamo narodnu poslovicu “Ko se čuva njega i Bog čuva”, jer je jasno da se ovakvoj Vladi ne smije vjerovati i da se moramo pribojavati njihovih postupaka”, dodao je Rabrenović.

On je rekao da Vlada propisuje mjere, a sama ih ne poštuje.

Rabrenović je naveo da država, prema aktuelnim medijskim napisima, treba da uništi 21.360 doza AstraZeneka vakcine.

“Kao što nijedna aktivnost aktuelne Vlade ne može da prođe bez skandala, tako i skup u Beranama stavlja dodatne javne ličnosti u fokus pažnje građana”, rekao je Rabrenović.

On je pitao ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i direktora Uprave policije Zorana Brđanina po kojem su se osnovu policijski funkcioneri nalazili u loži na vjerskom skupu.

“Da li je to izvršavanje povjerenih im zadataka ili čin zahvalnosti za izvedeni desant na Cetinje 5. septembra?”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније