Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

O.Z.

24. 09. 2021. 13:29 >> 13:30

U ŠIBENIKU

Brđanin i Rakonjac na FBI NAA konferenciji

Direktor policije Zoran Brđanin i v.d. pomoćnika direktora Miloš Rakonjac ušestvovali su na 38. FBI NAA konferenciji koja je održana u Šibeniku u Hrvatskoj.

"Naziv i tema ovogodišnje konferencije je „Nove perspektive u sprovođenju zakona, suočavanje sa kriminalom u doba pandemije i jačanja kriminalne aktivnosti“ koja je okupila preko 150 delegata iz 46 zemalja sa šireg evropskog područja, Sjedinjenih Američkih Država i drugih krajeva svijeta", saopšteno je iz Uprave policije.

Između ostalog, teme konferencije su bile bezbjednosni izazovi u pandemiji, nezakonite migracije, suzbijanje krijumčarenja droga, balkanski karteli, zločini iz mržnje i oblici terorizma.

"Pored ostalih delegata, ovo je bila prilika i za susret sa zvaničnicima FBI-a Čarlsom Kejblom, direktorom Centra za provjeravanje terorista FBI, Todom Bobom načelnikom Odjeljenja za obuku FBI i Kenetom Brajanom pravnim atašeom u FBI-u", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније