Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

14. 09. 2021. 11:12   >>  11:13

GSS

Nakon 12 sati spašena državljanka Slovenije

Nakon 12 sati uspješno je okončana akcija spašavanja državljanke Slovenije, koja se prethodne noći izgubila u reonu Samara na Durmitoru, saopštila je Gorska služba spašavanja. Spasioci GSS su iz stijena izvukli državljanku Slovenije Tanju Pucelj Vidović (1976)

Pripadnici GSS evakuišu državljanku Slovenije iz stijena. Spasilačka akcija na Durmitoru počela je prethodne noći oko 21 sat.

Državljanka Slovenije poziv za pomoć uputila je putem OKC 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje.

Ona se naime oko 21 sat izgubila u reonu Samara, odakle je uputila poziv za pomoć.

“Pripadnici GSS-a su ubrzo nakon poziva stigli do lokaliteta sa kog je upućen poziv međutim nijesu na licu mjesta zatekli traženu osobu. Dražavljanka Slovenije je nakon davanja koordinata i upućivanja poziva nastavila kretanje, čime je i otežala spasilačku akciju. Naši spasioci su svjetlosni signal uočili u reonu ispod Bobotovog kuka”, saopšteno je iz GSS.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније