Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

11. 09. 2021. 08:59   >>  09:00

ĐUKANOVIĆ O 11. SEPTEMBRU

Saosjećanja ne blijede ni nakon 20 godina

Povodom 20 godina od terorističkih napada na SAD predsjednik Milo Đukanović saopštio je da ni nakon dvije decenije ne blijede naša saosjećanja sa američkim narodom i porodicama stradalih.

"20 je godina od terorističkog napada na SAD. Naša saosjećanja s porodicama stradalih i sa američkim narodom ne blijede. 11.9.2001. je dan koji je promijenio naše živote, iz temelja uzdrmao međunarodne odnose i razotkrio mračni svijet terora kao antipod vrijednostima demokratije", napisao je Đukanović na Tviteru.

U pitanju je, kaže on, zločin protiv kojeg smo ustali tada, protiv kojeg ostajemo odlučni i danas i sjutra, kao prijatelji, partneri i saveznici.

"Zajedno protiv nasilja i terora u svim njihovim oblicima", napisao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније